Wendy (Inkoper)

Wendy heeft al ruim 23 jaar ervaring binnen de supply chain en logistiek. Inmiddels heeft ze ruim 5 jaar ervaring opgedaan als Planner en ongeveer 4 jaar als Inkoper. Tijdens haar carrière heeft ze zich onder andere beziggehouden met het operationeel inkopen van grondstoffen en halffabricaten voor de productie van machines en het beheren van voorraadniveaus. Daarnaast is ze bekend met het opstellen van planningen op het gebied van transport, productie en inkoop. Het onderhouden van contact met leveranciers gaat haar goed af en ook schakelt ze gemakkelijk met interne afdelingen. Verder vindt Wendy het ook leuk om zich bezig te houden met optimalisatieprojecten. Wegens teruglopende orders bij haar huidige werkgever wordt haar contract niet verlengd. Hierdoor is Wendy per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging. Haar interesse gaat uit naar zowel een functie als Inkoper als een functie op het gebied van Planning.
 
Wendy is een vriendelijke dame en ze is duidelijk in haar communicatie. Ze is flexibel en houdt ervan om zaken te regelen. Zo legt ze graag een vraag bij verschillende leveranciers om daarna te kijken waar ze de beste deal kan maken. Daarnaast is ze stressbestendig en niet makkelijk op de kast te jagen. Haar collega’s omschrijven haar dan ook als een enthousiast persoon die van aanpakken weet. Tevens is ze leergierig en pakt ze nieuwe taken snel op. Persoonlijke ontwikkeling is voor Wendy dan ook een belangrijk punt. 
 
Wendy is per direct voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Operationeel inkopen van onderdelen aan de hand aanvragen in het ERP-systeem;
  • Opvragen van offertes bij leveranciers;
  • Ordermanagement;
  • Monitoren en beheren van inkomende goederen;
  • Oplossen van problemen met levertijden;
  • Monitoren en beheren van voorraadniveaus;
  • Onderhouden van contact met leveranciers.

Functie

Inkoper

Leeftijd

54

Woonplaats

Regio Venray

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, CMS, MS Office (Word, Excel, PowerPoint)